THE DAY

Hej bloggen! Hur har eran dag varit? Min har varit riktigt go, mötte nämligen upp min gamla klasskompis Elin för att luncha på Karma i Kungsbacka, riktigt mysigt café förövrigt! Vi hade som vanligt väldigt mycket att snacka om och vi hade det riktigt roligt. Det känns väldigt konstigt att man ALDRIG träffar sina gamla klasskamrater längre, eller jag gör i alla fall inte det.. Klart jag vill, men det blir liksom aldrig att det finns utrymme och tid till det, lite synd faktiskt! Jag och min bästa kompis Johanna, vi gick i samma klass innan, träffas aldrig längre. Vi var i Spanien i somras och hade så grymt roligt verkligen men sen bytte vi skola, träffar nya vänner och dessutom ligger skolorna i två helt olika städer! Fast ja, nu låter det som att jag ska skylla på det när det egentligen är jag som är alldeles för lat! Haha.

Jaja, tog tyvärr inga bilder idag som jag kunde visa er! Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon.

Peace.


NYA TAG

Eh fan! Nu jävlar ska jag börja blogga igen, måste verkligen det!! Men som sagt, det kommer bli en mer vardagsblogg framöver, med lite mode då och då! Kanske inte så roligt, men samtdigt känner jag att det är det enda jag ärligt talat hinner med just nu, har ju skolan att tänka på ni vet.. Måste börja göra videobloggar också! Attans att jag alltid glömmer det, ska även sätta mig lite med designen någon dag hade jag tänk mig, vill bredda inläggen på sidorna - är det någon som vet hur man gör det, hojta till!

Ha det underbart ute i natten mina små pinglor, hörs senare eller imorgon! :)

SKÄÄÄÄÄÄGG

Woop woop, kanske gör något videoinlägg imorgon, rooligt va? Känner att jag vill ha kvar bloggen och blogga, men det finns så jävla mycket annat i mitt liv jag måste ta tag i hela tiden som till exempel LÄXOR... Extremt jobbigt, men skolan går ju före allt så ah. I helgen ska jag i alla fall plugga naturkunskap eftersom jag har prov på onsdag, och idag ska jag skriva lite om USA till ett engelska/geografi arbete jag gör med Cansu och Ingrid i klassen, ska börja på det nu tror jag så vi hörs väl senare! pussss.


BEHÅLLER BLOGGEN

Okej, jag har bestämt mig. Jag kommer inte på något nytt domännamn så jag behåller denna bloggen, men ni får tänka på att från och med nu blir det personliga inlägg plus lite mode, haha. Men nu ska jag plugga mental träning!



Hittade en bild från min tjejmiddag 2009, precis efter jag fyllt 15 !


FUNDERINGAR

Hej på er kära, och trogna läsare! Ni som kollar in i bloggen varje dag är inte så många längre, men gulliga är ni allt! Dock har jag suttit och funderat ett tag, och jag vet inte om jag vill blogga längre. Vet att jag kommer börja igen, eftersom man efter ett tag känner att det är något som väntar på en och det är bloggen.. Antagligen gör jag en ny blogg om bara mitt liv, som involverar shopping och såklart lite mode men mer ur mitt perspektiv och mer inlägg om min dag, istället för att "slösa" massa tid på att hitta mode grejer på internet. Om ni förstår vad jag menar? Kanske kommer fortsätta på denna bloggen, men då känns det lite konstigt att heta "modeemmas" i och för sig, men vad fan kan man heta? Är död när det kommer till att hitta på namn haha! Jaja, hör av mig när jag bestämt mig.

Peace.

SHOPPING




Inte direkt några fina bilder, men den är verkligen jättesöt och so Emma-style (härmar Kissie vettöö)! Köpt på Tessie i Göteborg och den va på rea så jag fick den för pinsamma 99 kronor! Haha. Nu ska jag sätta mig och plugga lite geografi, för MVG-barnet Emma ska göra komplettering på ett geografiprov imorgon på resursdagen i skolan, haha! Wish me luck, säger jag bara.

Ni får ha det bäst, peace.

BACK ON TRACK

Tjenna! Jag har inte kunnat uppdatera på skitlänge för blogg.se har dampat som vanligt! När jag laddat upp inlägg så har jag kommit upp på en annan sida och inlägget har inte kommit upp, men testade precis och det verkade faktiskt funka nu så jag håller tummarna. Vad har ni haft för er? Jag själv har pluggat i massor, och har massa plugg framför mig också.. Inte så roligt att verkligen inte en enda dag framöver kommer kunna gå till något annat förutom plugget.

Snart kommer ett till inlägg till, har shoppat massor men kommer inte lägga ut bilder på allt dock. Men förbered er på ett shopping inlägg med en söt tunika snart i alla fall, puss.


BAD UPDATE

Hej snyggingar! Min uppdatering har inte varit den bästa nu på ett tag, men det har varit så mycket i skolan framförallt! Har en jättestor psykologi inlämning till onsdag och sen också en inlämning i ett eng-geo arbete så, ah ni fattar!

Har inte tid att uppdatera nu helt enkelt, ville bara säga att jag lever, haha! Puss.


RSS 2.0